Renya Ogräsbekämpning

Skonsam och effektiv ogräsbekämpning

Livsmedelshygien

Ogräs växer både överallt och snabbt och behövs renas bort för att göra trädgården visuellt snygg och för att ge plats för andra blommor och växter. Ett effektivt sätt att ta bort ogräs på är genom att använda sig av ogräsbekämpningsmedel, något som vi på Renya sysslar med.

Istället för giftiga medel så använder vi istället oss av ättika, något som är både miljövänligt och väldigt effektivt. Ättiksyra ger snabbt resultat på dina ogräsproblem samtidigt som det värnar om både er trädgård och miljön i allmänhet. Detta ämne är nämligen en biologiskt nedbrytbar produkt som ger minimal miljöpåverkan de det vid nedbrytning bildar koldioxid och vatten.

Få en underbart vacker trädgård

Oavsett om du har en stor eller liten utomhusplats eller trädgård som behöver grundlig skötsel så kan vi stå till tjänst, vi har behörig personal som kan hantera ogräsbekämpning och ogräsbekämpningsmedel på ett både rätt och grundligt sätt. Vi arbetar i Helsingborg och Skåne och kan ge dig ett fantastiskt resultat som blir synligt redan efter några dagar efter bekämpningen. Du kan enkelt nå oss både på mejl eller telefon för att få ordning på din trädgård redan idag.