Renya Hemstäd

Flexibel hemstädning i Helsingborg med omnejd

Livsmedelshygien

Vi på Renya brinner för städning, något som du själv kan märka efter vi har gjort en hemstädning hemma hos dig. Vi arbetar i Helsingborg och närliggande orter i Skåne. Vi hjälpa dig med en renligare hemmiljö.

Att ha ett städat hem är viktigt för både hälsan, stress och den allmänna trivseln, men kanske inte alltid en uppgift man känner att man har tid för. Då kan du med fördel överlämna denna arbetsuppgift helt till oss, dessutom till ett bra pris (glöm inte att utnyttja RUT-avdraget!).

Få ett skinande hem att komma hem till

Visst finns det en lugnande känsla av att stiga innanför dörren till ett städat och väldoftande hem! Vi arbetar med hemstädning på ett flexibelt sätt och kan alltid möta dina tider och behov. Kanske vill du ha städning en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden? Du bestämmer själv ditt eget behov och vi anpassar oss utefter det. I vår hemstädning så ingår en grundlig städning med allt från dammtorkning, dammsugning, fuktmoppning och avfläckning. Men vi kan även skräddarsy arbetet efter dig, exempelvis om du även önskar vattning av blommor, strykande av tvätt och bäddande av sängar. Kontakta oss med dina önskemål så kommer vi tillsammans fram till ett avtal som passar dig.

RUT-avdrag