Renya Fönsterputs

Vi utför fönsterputsning i Helsingborg och närliggande orter.

Livsmedelshygien

Fönsterputsning är så mycket mer än bara rena fönster, tack vare detta kan du som verksamhet få en bättre varuexponering, ljusare butiker och kontor, en representativ miljö och en bättre och trevligare arbetsmiljö. Med rena fönster så släpps nämligen mycket mer sol in, något som lyser upp lokalen, och förbipasserande kan lättare se vad som visas i era skyltfönster. Förutom att skapa en mer trivsam inomhusmiljö så kan det därför även locka in fler kunder.

Vi på Renya arbetar med kvalitativ och proffsig fönsterputsning i stora delar av Skåne, men arbetar främst i Helsingborg.

Anpassat efter era behov

Fönster har en tendens av att bli smutsiga emellanåt och kan behöva en mer eller mindre rengöring rätt kontinuerligt. Hos oss kan du därför beställa ett löpande abonnemang där vi tvättar era fönster regelbundet, men du kan även beställa fönsterputs en gång eller flera när ni är i behov. Pris för vår fönsterputs kan därför variera och vi arbetar alltid efter att anpassa oss efter varje kunds behov. Kvalitetsuppföljning, miljötänkande och behovsanpassad service är basen i vår verksamhet och vi erbjuder er alltid kompetent och professionell personal. Kontakta oss för bra fönstervård genom att antingen skicka oss ett meddelande eller ringa oss på telefon.