Renya Fasadtvätt

Professionell fasadtvätt i Helsingborg

Livsmedelshygien

Fasaden är ansiktet utåt, oavsett om det gäller ett hyreshus, en villa, en verksamhet eller en industribyggnad, så självklart vill man att den ska se presentabel och vacker ut. En byggnad står i många år och utsätts för diverse påverkan från både bilavgaser, luftföroreningar, mossa, väder och vind. Detta kan tillslut få fasaden att se riktigt missfärgad och smutsig ut och i värsta fall så kan det bildas mögel.

För att få fasaden att se inbjudande ut igen så kan vi hjälpa dig med en professionell och bra fasadtvätt. Vi har kompetens för att hantera alla typer av fasader, oavsett om det handlar om exempelvis tegel, trä eller liknande material.

Vad kostar fasadtvätt?

Priset för din fasadtvätt kan självklart variera beroende på hur stort arbetet ser ut eller om du behöver puts bara en gång, eller vill ha en regelbunden fasadtvätt. Men en regelbunden fasadtvätt och impregnering är en investering då du ökar livslängden avsevärt och dessutom blir dina fastigheter enklare att rengöra och du kan därmed även förebygga framtida problem. Vi kan hjälpa dig med byggnader i Halmstad, Helsingborg och andra städer i hela Skåne. För mer information om pris och din fasadtvätt så kan du kontakta oss både via mejl och telefon.