Våra tjänster

Vårt arbete utstrålar kvalitet, grundlighet och professionalitet.

Vi på Renya Service AB tar oss an alla möjliga utmaningar inom städ och hygien, både åt privatpersoner och företag. Här på denna sida kan du se alla tjänster vi erbjuder, från omfattande städtjänster, exempelvis kontorsstäd, golvvård och hemstädning, till tjänster inom livsmedelshygien och även flera tjänster för fastighets- och villaägare. Vi utför exempelvis fasadtvätt, taktvätt och altantvätt, perfekt för både husägaren som inte har tid att utföra jobbet på egen hand och fastighetsägaren som vill ge fastigheten ett städat och respektabelt yttre.

Vi erbjuder följande tjänster

Vi tänker på miljön

När du anlitar oss gör vi alltid vårt yttersta för att ge dig bästa möjliga resultat samtidigt som vi försöker påverka miljön så lite som möjligt. Vi erbjuder bland annat ogräsbekämpning, en tjänst som vi utför utan att använda giftiga bekämpningsmedel. För denna tjänst använder vi bland annat ättika. Det är en produkt som effektivt kan avlägsna ogräs samtidigt som det är ett biologiskt nedbrytbart ämne. Naturligtvis gör vi vårt bästa för att använda miljövänliga produkter även för alla våra andra tjänster.

Hos oss hittar du flera uppskattade städtjänster. Du kan bland annat låta oss hjälpa till med flyttstädningen. Vi ser till att ditt gamla hem eller dina gamla lokaler blir grundligt städade. Om du vill veta mer om våra flyttstädningstjänster, eller är intresserad av våra andra städtjänster, klicka på respektive ikon för att läsa mer.

Allt du behöver för att hålla det rent och snyggt på kontoret eller hemma kan du hitta hos oss. Vi erbjuder städtjänster i Skåne till bra priser, med miljövänliga metoder och alltid med ett strålande resultat. Har du några frågor angående oss eller våra tjänster, tveka inte att höra av dig antingen via telefon eller e-post. Vi ser alltid fram emot att få ta oss an nya spännande uppdrag. Om du är på jakt efter ett professionellt städföretag i Skåne så tveka inte att ta kontakt med oss!